pyskaty 0 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2010 Witam. Szukam hostingu dla małego blogu opartego na skrypcie wordpress (nie generuje dużego ruchu, do 50 uniq dziennie) oraz do kilku stronek html (również nie generują dużego ruchu). Zależy mi, żeby serwer był szybki, miałem konto testowe w mzone, jednak szybkość działania serwera mnie nie przekonuje. Transfer jaki mi wystarczy to 5gb na miesiąc, 10 to już takie maximum, pojemność 500mb, ale jako że pewnie takich kont nie ma - 1gb. Zależy mi na płatności miesięcznej, nie mam dużych wymagań co do parametrów konta, dlatego myślę, że do 10zł/mc to dobra kwota za konto. Wyrażam zgodę na publikacje ofert przez firmy, nie jestem zainteresowany ofertą Glowanet.pl oraz Mzonehost . Pozdrawiam i z góry dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JGH Network 0 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2010 Witam! Oferuję tutaj konto hostingowe o parametrach 2GB pojemności oraz 10GB transferu miesięcznie. Serwer w ofercie Hostingu PRO, serwery w Polsce. Pod bloga oraz kilka stron html nadaje się doskonale. Każdy klient posiada 14 dni okresu testowego na zapoznanie się z jakością oraz możliwościami serwera. Koszt tego serwera to 73,20 zł brutto za rok czasu. Więcej o ofercie Hostingu PRO można znaleźć na naszej stronie: http://www.ovhost.pl/hosting-Polska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyskaty 0 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2010 Witam! Oferuję tutaj konto hostingowe o parametrach 2GB pojemności oraz 10GB transferu miesięcznie. Serwer w ofercie Hostingu PRO, serwery w Polsce. Pod bloga oraz kilka stron html nadaje się doskonale. Każdy klient posiada 14 dni okresu testowego na zapoznanie się z jakością oraz możliwościami serwera. Koszt tego serwera to 73,20 zł brutto za rok czasu. Więcej o ofercie Hostingu PRO można znaleźć na naszej stronie: http://www.ovhost.pl/hosting-Polska Niestety, interesuje mnie wyłącznie płatność miesięczna. Wiem, że będzie ciężko ze znalezieniem takiej oferty, ale może coś się jednak znajdzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JGH Network 0 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2010 Niestety, interesuje mnie wyłącznie płatność miesięczna. Wiem, że będzie ciężko ze znalezieniem takiej oferty, ale może coś się jednak znajdzie... Witam! Płatność miesięczna nie będzie większym problemem. Zapraszam do kontaktu w celu ustalenia szczegółów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2010 zapraszam do testu któregoś z poniższych kont, powinny spełnić wymagania: elite-hosting - płatność 11 zł/mies. lux-hosting - z uwagi na niewielką cenę płatność 25zł/kwartał test 7 dni bez żadnych zobowiązań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2010 Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą: http://www.mzhost.co...arehosting.html edit: nie doczytałem że autor nas wykluczył! No i tak gwoli ścisłości: MZHOST lub MZONE GROUP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2010 Ja polecam prohost - najmniejszy pakiet spełnia wymogi, ale przy opłacie miesięcznej nie jest zbyt opłacalny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach