icetape 0 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2010 Witam serdecznie. Zacznij tak miałem konta w kilku firmach naprawdę wielu lecz nie zawsze wszystko było ok. Potrzebuję hostingu pod ok. 2 blogi wordpress i ok. 2 mniejszych stron. 1 blog ok. 200-300 uu i drugi coś o około 1000uu Potrzebuję szybkiego serwera, jak najmniej awaryjnego i z dobrą pomocą techniczną. Moje wymagania odnoście reszty. Pojemność- 4gb<... Transfer- Minimum ok 15gb miesięcznie. Dość rozsądna cena do maksymalnie 200 zł rocznie. Najlepiej aby był to hosting Polski, lecz może być też z poza PL. Interesuję mnie najbardziej szybkość serwerów i żeby nie było problemów z obciążeniem. Chociaż nie powinienem zbytnio obciążać. Z góry dzięki za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2010 zapraszam do przetestowania tego konta: max-hosting -test 7 dni bez zobowiązań - rejestracja domeny pl gratis - przy płatności rocznej dodatkowo + 50% powierzchni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2010 Osobiście Wordpressa stawiałem na ionic.pl oraz na szybki-serwer.pl. Polecam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2010 Jeśli już przejrzysz wszystkie oferty i nie znajdziesz nic odpowiedniego, zapoznaj się proszę z ofertą kont www w Hekko.pl. Wstępnie proponuję pakiet MediumPack z 4GB powierzchni i 20GB transferu miesięcznego, powinno to zaspokoić całkowicie Twoje potrzeby. Koszt tego pakietu to 119,6 zł brutto za rok a więc mieści się z zapasem w widełkach cenowych. Serwery zlokalizowane są w Polsce, w Gdańsku. W razie jakichkolwiek pytań zapraszam do kontaktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
statys 39 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2010 GlowaNet.pl - Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JGH Network 0 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2010 Witam! Zapraszam do zapoznania się z ofertą serwerów OVhost.pl. Tutaj proponuję wybór konta w ofercie Hostingu PRO oraz pakiet Komfort 4GB pojemności oraz 20GB transferu miesięcznie, cena tego pakietu to 122 zł brutto za rok czasu. Serwery wysokiej jakości w Polsce. 14 dni okresu testowego bez zobowiązań. http://www.ovhost.pl/hosting-Polska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach