Marek607 655 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2010 http://www.phpbbhelp.pl/forum/viewtopic.php?p=129146 Nie wiem jak wy , ale mnie zamurowało:blink: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2010 Oja, to może Przemo tak zamula, bo ma w skrypcie dopisane, by wszystko, co jest na danym forum ładować na jakieś szpiegowskie serwery, Google jakieś czy coś? ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2010 W przemo tego niema, to jest paczka tylko z tej strony. Nigdy w oficjalnej wersji phpbb nie było takiego skryptu. To jest wyczynek adminów phpbbhelp.pl ;] Nie bardzo wiem co chcieli tym udowodnić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2010 Masakra :| Dlatego zawsze wolę pobierać paczki z oficjalnego źródła i samemu męczyć się w spolszczenia, itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach