Skryptoteka 0 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2010 Witam, Sprzedam panel zarządzania Shoutcast Demo panelu : TUTAJ ///konto usera Login demo Haslo demo ADMINISTRATOR TUTAJ Login demo Haslo test Dodatkowo Panel posiada Auto blokadę konta po zakończeniu okresu jego ważności oraz wysyłanie meili z przypomnieniem o wpłacie za usługę Cena za Panel 800 zł Pomoc przy instalacji darmowa więcej informacji pod adresem meil rafik9000@gmail.com pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2010 Coś podobnego widziałem u @lolek za 400zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2010 Full profeszynal. ADMINISTRATORTUTAJ Login demo Haslo test Po zalogowaniu się tymi danymi wita nas przemiłe Czas pracy serwera Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/rafi/domains/intereska.net/public_html/panel/panel/admin/opcje.php on line 68 0 minut no i to właściwie tyle widać na początek. Po wejściu w Menu Główna>Ustawienia widać tam ładne dane... Freecasta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skryptoteka 0 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2010 Full profeszynal. Po zalogowaniu się tymi danymi wita nas przemiłe no i to właściwie tyle widać na początek. Po wejściu w Menu Główna>Ustawienia widać tam ładne dane... Freecasta Ja ten panel pisałem i mam zezwolenie od Freecast na sprzedaż a błędy po zalogowaniu pojawiają się dla tego ze Panel jest na hostingu na którym zablokowane jest odpalanie skryptów szellowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2010 Pytałeś się swojego klienta czy możesz sprzedać swój produkt ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2010 "Ja ten panel pisałem i mam zezwolenie od Freecast na sprzedaż" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam12 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2010 Ja ten panel pisałem i mam zezwolenie od Freecast na sprzedaż a błędy po zalogowaniu pojawiają się dla tego ze Panel jest na hostingu na którym zablokowane jest odpalanie skryptów szellowych hym to dziwne, bo z tego co pamiętam to ja pisałem ten panel i nikogo nie upoważniałem do sprzedaży, sprawa do wyjaśnienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2010 Strasznie podoba mi się ten bot GG Wie ktoś jak takiego bota stworzyć? ;P Pozdro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2010 Wie ktoś jak takiego bota stworzyć? ;P <?php polaku zrób to sam(); ?> Ehhh... trochę inwencji, http://www.google.pl/search?q=bot+gg+php&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach