filip955 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2010 Chcę kupić domenę w ovh.pl (słyszałem że najtańsze odnowienia i rejestracja), czy można kupić od razu na x lat? Bo jakoś nie mogę znaleźć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2010 Przy zamówieniu domeny, tam powinna być taka opcja okresu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2010 Nie ma możliwości kupienia tego na XX lat. Zresztą po co? To tak jakbyś papier toaletowy kupował na zapas kilkuletni. Nie ma takiej potrzeby, a jedynie można stracić - domeny mają raczej tendencję do obniżania swoich cen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip955 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2010 Lecz właśnie te domeny potrzebne mi są na x lat. A może inna dobra firma oferuje kupno na x lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2010 kupujesz na rok, później przed wygaśnięciem płacisz za odnowienie i tyle. Z tego co kojarze to w panelu hrd była opcja kupienia na x lat. Edit: dobrze pamiętałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2010 Praktycznie każdy sprzedawca domen proponuje opcje zakupu domeny na więcej niż jeden rok. Wystarczy poszukać/zapytać u źródła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2010 Nie ma możliwości kupienia tego na XX lat. Zresztą po co? A właśnie, że jest ! Do nas np. trzeba wysłać maila po zamówieniu domeny i załatwiamy to od ręki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip955 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2010 A jak z panelem? Chciałbym wszystkie trzymać na jednym koncie, myślę iż będzie docelowo 100 domen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aab 0 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2010 Panel posiada wszystkie potrzebne rzeczy do zarzadzania domena - ustawienia strefy dns, przekierowania. Dodatkowo mozesz skorzystac z aplikacji MoM instalowanej na komputerze do zarzadzania kontem. Jedyne co jest uciążliwe to transfer domeny na innego użytkownika, niestety wszystko trzeba załatwiać listowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2010 Zapraszam do zapoznania się z ofertą Hekko.pl w zakresie utrzymywania domen. Z informacji uzyskanych na pw wynika, że domeny będziesz utrzymywać prywatnie w związku z czym cena rejestracji domeny .pl to tylko 11 zł netto (13,42 zł brutto) zaś jej przedłużenie to 44 zł netto (53,68 zł brutto). Panel do domen umożliwia zarządzanie tylko DNS jednakże w przypadku posiadania kilku domen możemy udostępnić konto www z bardzo niskim limitem powierzchni i transferu miesięcznego z włączoną opcją DNS dzięki której można dokonywać zmian we wszystkich rekordach dns, przekierować pocztę na gmail oraz zarządzać przekierowaniami dla domen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach