fuqet 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2010 Witam, potrzebuje kogoś kto przeleje mi 40 zł na paypal, w zamian ja przeleje z mbanku. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dusker 0 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2010 jak jestes nadal zainteresowany daj znac na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2010 @fuqet - ciężko podpiąć kartę do PP? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moonwalker 0 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2010 JarekMk nie każdy ma karte debetową/kredytową ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2010 JarekMk nie każdy ma karte debetową/kredytową ? Skoro ma konto w mBanku, to nie ma darmowego delfinka do niego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fuqet 0 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2010 Fiercio właśnie tak zrobiłem dzięki wszystkim za propozycje pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2010 @edik - do edukuj się Taka opcja w M jest za darmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach