filip955 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2010 Witam, posiadam stronę: http://mtu-poznan.pl Istnieje jakieś 2 tygodnie. Słowa kluczowe są wpisane, do google dodałem stronę. W razie zobaczcie czy dobre słowa dobrałem. No i jak dobrze wy pozycjonować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2010 Musisz mieć zaplecze do pozycjonowania. Tak po prostu się nie da. A w kategorii "ubezpieczenia" konkurencję będziesz mieć nie małą... . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2010 zaplecze do pozycjonowania? to chyba kiedyś się tak robiło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2010 A teraz jak się robi? Chyba nie powiesz mi, że Adderem? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2010 http://www.forum.optymalizacja.com/ zapraszam do lektury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2010 jeżeli się na tym nie znasz lepiej zleć to komuś, na forum podanym przez Zoozool na pewno znajdziesz odpowiednią osobę/firmę która to wykona, tak będzie po prostu bezpieczniej i efektywniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2010 A teraz jak się robi? Chyba nie powiesz mi, że Adderem? xD Jak się to robi zachowam dla siebie. Adderem? Nie żartuj Zaplecze jest ważne przy pozycjonowaniu stron na USA. Tam jeszcze to działa co u nas działało kilka lat temu. Na PW wysłałem Ci "demo" pozycjonowania bez zaplecza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2010 Ciekawe masz Krystian teorie. Może to opatentujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2010 @Krystian - jesteś seło góró. Teorie prosto z kosmosu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2010 Bawią mnie takie wypowiedzi "seło maniaków" którzy myślą że rządzą w Google. Możecie mówić co chcecie i twierdzić że to tylko moja "teoria". Wisi mi to, serio Ważne że w Google jestem praktycznie w top 3 na Wyniki 1 - 10 spośród około 581,000,000 dla zapytania... dziwne nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2010 Bawią mnie takie wypowiedzi "seło maniaków" którzy myślą że rządzą w Google. Możecie mówić co chcecie i twierdzić że to tylko moja "teoria". Wisi mi to, serio Ważne że w Google jestem praktycznie w top 3 na Wyniki 1 - 10 spośród około 581,000,000 dla zapytania... dziwne nie? Tu oprócz "seło maniaków" bywają osoby które całkiem na poważnie się tym zajmują i z tego żyją i naprawdę rozbawiasz ich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2010 Jesteś top 3 na pięć fraz i się szczycisz że potrafisz pozycjonować ? Long tail się liczy a nie kilka fraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2010 I z 5 fraz mam 1,5 mln uników miesięcznie. lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2010 No to o czym krystian pisze - jest faktycznie bardzo trudne do osiągnięcia. Ze względu na bardzo dużą popularność frazy i mega dużą konkurencję. Dziwne że masz mało stron zaindeksowanych przez google. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2010 To może się pochwalisz owym website ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2010 http://www.google.pl/search?source=ig&hl=pl&rlz=&=&q=sex ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2010 http://www.google.pl...pl&rlz=&=&q=sex ? tak, to ten kwyword Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip955 0 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2010 Macie jakieś linki? Interesuję mnie jedna fraza - mtu poznań już 2 strona Znaczy linki do robienia 'zaplecza' i how to made? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2010 mtu poznan to moment i top1, ale pytanie zasadnicze: ilu ludzi wpisuje takie cóś w google w skali miesiąca? (poza właścicielem strony, jego rodziną i znajomymi oczywiście, bo by były statystyki o kilkaset % zawyżone) to nie tędy droga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach