Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2010 Może teraz w Stolicy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2010 Kiedy, gdzie, jaka ekipa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marioside 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2010 Ja bardzo chętnie się pisze na takie spotkanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2010 (edytowany) Kiedy, gdzie, jaka ekipa ? Na razie patrzę ilu jest chętnych, jeśli będzie wielu - mogę się podjąć organizacji. Edytowano Marzec 11, 2010 przez N3T5kY (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marioside 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2010 Spoko jak coś mogę pomóc , z ciekawości spytam do którego liceum chodzisz lub technikum ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2010 Poszło PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2010 w ostatecznosci jak by ktoś z południa jechał to czemu nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2010 w ostatecznosci jak by ktoś z południa jechał to czemu nie o mnie myślisz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2010 @up Ciebie nawet nie liczyłem ( bo i tak pewnie pojedziesz ) Myślałem nad ludźmi z Krk coś w ten deseń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2010 Ludzie z południa i tak mają lepszy dojazd z Krk, Katowic do Wawy niż ja z 3Miasta. Pociągiem macie przez Częstochowę i Koluszki, CMK (Najszybciej ale najdrożej, no chyba że InterRegio ) albo przez Radom i Kielce. Ja mam jedną drogę i podróż trwa jakieś 7 godzin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2010 Gdyby jakaś sensowna ekipa zechciała się zebrać, to ja chętnie dołączę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2010 A coś w okresie letnim ? Czerwiec/Lipiec Sopot ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2010 wakacje z WHT ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2010 No latem w Sopocie można, pewnie, nie będzie z tym problemu Niemniej do lata jeszcze spory kawał czasu, ja na Warszawę bym był nawet chętny, bliżej i dojazd tańszy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2010 Ludzie z południa i tak mają lepszy dojazd z Krk, Katowic do Wawy niż ja z 3Miasta. Pociągiem macie przez Częstochowę i Koluszki, CMK (Najszybciej ale najdrożej, no chyba że InterRegio ) albo przez Radom i Kielce. Ja mam jedną drogę i podróż trwa jakieś 7 godzin No bez przesady, z Gdańska dojedziesz w 5h do wawy. TLK/EIC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2010 5 godzin 41 minut to najkrótszy jaki znalazłem, inny to 7 godzin, minut 31 Ale spokojnie, dam rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2010 Zależy jaki termin i jaka ekipa. (Na razie to mało konkretnych się zapowiedziało ) W sumie to 3,5 godziny mam pociągiem - więc można sprawę przemyśleć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2010 Proponuje żeby pisać PW do Głowy kto mniej więcej byłby chętny itd i niech ów Głowa da taką listę w jednym poście i ją uaktualnia jak będzie trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marioside 0 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2010 N3T5kY dzisiejszy meeting na Orlenie zaliczam z udany xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2010 (edytowany) Proponuje żeby pisać PW do Głowy kto mniej więcej byłby chętny itd i niech ów Głowa da taką listę w jednym poście i ją uaktualnia jak będzie trzeba. No można, aczkolwiek edycja postów na tym forum nie jest możliwa. Można zrobić tak, że napiszę posta jak będzie przynajmniej 10 chętnych. N3T5kY dzisiejszy meeting na Orlenie zaliczam z udany xD Hotdog z orlena był smaczny;) Edytowano Marzec 12, 2010 przez N3T5kY (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2010 Ja tam bym wpadł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2010 Hotdog z orlena był smaczny;) Hot-dog'i z Orlena zawsze są smaczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2010 (edytowany) Ja tam bym wpadł To zróbmy tak, że każdy kto ma chęci na zlot w Warszawie niech napisze maila na wht@glowa.mobi - jakie terminy mu pasują i na ile % będzie. (nie mylić z "ile % wypije" ) Po 10 zgłoszeniach przygotuję "ulotkę". Edytowano Marzec 12, 2010 przez N3T5kY (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach