Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
outmc

hosting zdjęć, serwer dedykowany

Polecane posty

Witajcie 

otóz szukam :

1) Zwykły hosting, będe na nim trzymał zdjęcia w dużych rozdzielczościach np 1600px , albumów będzie maaaasa.

Nie potrzeba obsługi php, mysql, tylko html . 

Kwota jaka mnie interesuje to do 40-50 zł brutto miesięcznie 

2) Serwer dedykowany.

Lokalizacja dowolna ( jeśli gdzieś za granicą to musi być polski pośrednik )

Parametry ...hmmm chce się zmieścić w 200 zł miesięcznie brutto z panelem DA

Możliwość rezygnacji w każdej chwili - nie ukrywam, że jeśli będą cały czas jakieś problemy to nic na siłę... 

Chciałbym po prostu dostać gotową do działania maszynę i liczę na podstawową pomoc w obsłudze ( reakcje na awarie i problemy z działaniem )

Wiem, sporo tych wymagań a kwota dość śmieszna...

Aha... Dotyczy dedyka i zwykłego konta - możliwość przejścia na wyższy pakiet ( szczególnie jeśli chodzi o zwykłe konto www )

Co bym wymagał od firmy ? Dobrego kontaktu , email , tel .

Mam zamiar założyć działalność gospodarczą w tym roku dlatego liczę na poważne podejście firmy.

Dziękuję i życze miłego dnia :P 

Sugerowałbym upchać 1) oraz 2) na jednym serwerze dedykowanym.

Przy kwocie 250 zł coś udało by się znaleźć, powiedz jeszcze czy masz jakieś wymagania dotyczące mocy serwera, pojemności, transferu?

Czy jesteś w stanie ponieść nie wielkie koszta instalacji np. 200 zł (Jeżeli tak to podaj zakres cen)

Bo w sumie to myślę, że mógłbym coś zaproponować ale pewnie nie tylko mnie interesują odpowiedzi na powyższe pytania.

witaj :P

Wiesz co Malu... jeśli 2w1 to lepiej do kwoty 200zł  brutto miesięcznie.

Co do specyfikacji dedyka to w tym momencie mam zajęte 5 GB więc dysk napewno powyżej 5 GB - może być 10 GB i w górę.

Transfer : obecnie 100 GB idzie miesięcznie ( czasem więcej czasem mniej ) więc coś więcej.

Procerk i ram.. no właśnie tu jest problem bo nie mam pojęcia :P Obecnie mam VPSa z 512 mb ram i wykorzystane 50% 

Procek no nie wiem... w panelu DA pisze mi Intel® Xeon™ CPU 2.80GHz , VPSa działa w PPP ( szara.net )  

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

Zaloguj się, aby obserwować