vdx 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2010 Witam, mam vps i mam na nim problem, a mianowicie gdy dodaje z poziomu resellera, użytkownika to wyskakuje mi taki błąd: Error with system Quotas setquota: Mountpoint (or device) / not found or has no quota enabled. setquota: Not all specified mountpoints are using quota. Debug Guide I podaje mi link w linku próbuję robić tak jak jest podane ale wyskakuje znów setquota / not found or has no quota enabled. Nie wiem co robić zbytnio. Jak ktoś miał taki problem jak ja, proszę pomóc, z góry dziękuję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2010 Witam, mam vps i mam na nim problem, a mianowicie gdy dodaje z poziomu resellera, użytkownika to wyskakuje mi taki błąd: Error with system Quotas setquota: Mountpoint (or device) / not found or has no quota enabled. setquota: Not all specified mountpoints are using quota. Debug Guide nie masz włączonej obsługi quoty jaka virtualizacja ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vdx 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2010 Debian 5.0 - OpenVZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pakozaur 13 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2012 nie masz włączonej obsługi quoty jaka virtualizacja ? Cześć, Jak ją włączyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2012 Aktywacja w kontenerze czy masz nam myśli aktywację quoty L2 z poziomu maszyny matki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2012 quotaon -a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach