neon103 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2010 Kupię VPSa w przystępnej cenie z DirectAdmin. VPS ma posiadać przynajmniej min 32 adresy IP. Im więcej adresów IP tym lepiej. Oglądałem bardzo dużo ofert VPSów więc mam już jakiś obraz cenowy. Prosiłbym o oferty firm hostingowych jaki pakiet mogą zaoferować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neon103 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2010 Active-Hosting.pl - no do Was to wczoraj maila pisałem (formularz na stronie) odnośnie VPSa, a nikt nie odpowiedział mi. Podsumowując VPS Pro kwota 55 zł + 50 IP 100 zł + DA 20 zł - RABAT - proszę o wiadomość na PW ile Rabatu Czy to będzie VPS z wgranym DirectAdmin, php5 i żeby mi seokatalogi działały czyli np: ioncube. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neon103 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2010 Sam odpisywałem bo pamiętam i to zaraz po tym jak doszło, sprawdź zakładkę spam na poczcie. to co odpisałem daje Ci już na PW chwila. Zgadza się, było w folderze "spam". Chyba ogłoszenie już nie aktualne z dwóch firm skorzystałem. Jakby ktoś jeszcze miał dobrą ofertę to zapraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach