Shell 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2005 Witam. Kiedyś miałem adres www stronki gdzie były podane domeny które własnie zostały zwolnione. Jeśli ktoś ma to z góry dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartłomiej Rosiński 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2005 ftp://ftp.nask.pl sciagnij sobie plik strefy i bedziesz mial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shell 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2005 ftp://ftp.nask.pl sciagnij sobie plik strefy i bedziesz mial Mógłbyś napisac jaśniej ? Jaki plik strefy ? Tam żadnego takiego nie ma. Mam tylko 5 katalogów i wchodzi mi w bin,usr(puste),pub Mógłbyś napisac gdzie mam to dokłądnie szukać ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartłomiej Rosiński 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2005 ftp://ftp.nask.pl/pub/hostcount/pl.output.gz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marysh 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2005 Czym odczytać ten plik? "pl.output" z rozpagowanego archiwum "pl.output.gz"? Ps. Posiadam jedynie Win. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartłomiej Rosiński 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2005 wrr... gz mozna rozpakowac pod linuxem tar'em lub pod windowsem chociazby winrarem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barteq 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2005 Normalne przegladarki dekompresuja .gz w locie. Wystarczy wejsc na te strone i spis sam sie otwiera (Opera 8.50 win) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
apze 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2005 mam opere 8,50 i otwiera mi sie okno winrara a w nim plik. Czym odczytać ten plik? "pl.output" z rozpagowanego archiwum "pl.output.gz"? jak niewiem w czym otworzyć zawsze robie format .txt i coś widać pozatym możesz rozszeżyć na .xls - ale niezaładuje Ci się cała bo 400MB to za dużo Pozatym i tak niebedziesz wiedział co zrobić z ta lista ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartłomiej Rosiński 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2005 Pozatym i tak niebedziesz wiedział co zrobić z ta lista ;p no to juz inna sprawa, nie wiem po co w ogole niektorzy pytaja skoro nie maja nawet pojecia o tym, ze cos takiego istnieje i jak to wykorzystac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marysh 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2005 pozatym możesz rozszeżyć na .xls - ale niezaładuje Ci się cała bo 400MB to za dużo poprawka 45MB Wiem oco w tym chodzi, tylko jak otworzyć tą listę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
apze 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2005 poprawka 45MB rozpakuj pierw a potem mnie popraw ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartłomiej Rosiński 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2005 tak, tak... jakie to proste. otworzyc liste, sprawdzic jaka domena ciekawa wygasa, zarejestrowac i sprzedac za 2000zl ... i kilkanascie takich domen w miesiacu. zloty interes, prawda? niestety to nie takie proste jak sie wydaje, wiec obejrzyj sobie liste jezeli juz dasz sobie rade z jej rozpakowaniem, ale wydaje mi sie, ze obejrzysz ja wylacznie w celach edukacyjnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Venome 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2005 Trudno (przynajmniej na moim kompie) odtworzyć w wordzie ten plik który zajmuje ~400mb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
apze 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2005 Wiem oco w tym chodzi, tylko jak otworzyć tą listę? Dopiero teraz zauważyłem te wypowiedź. Wiesz? Skoro juz widziałeś coś takiego to powinieneś wiedzieć jak otworzyc ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shell 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2005 Witam ponwnie :-) Ja dotychcasz nie otworzyłem tej listy. I nie chcę domeny żeby zarobić 2000zł. , tylko jaką domene z PR=>1 Kiedyś była taka www i było gicio można było sobie sprawdzić jakie się zwolniły... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach