koliber2 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2010 Mam do sprzedania: 4 licencje DirectAdmin - 160 zl+vat 4 licencje Installatron - 250+vat Obie licencje sa lifetime- po 2 licencje sa "swieze"- w takim sensie ze nie sa aktywne i nie byly uzywane (1 swieza DA i 1 installatron). Wszystkie licencje to licencje lifetime. Szybka realizacja. Wiecej info na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2010 Jak wygląda zmiana adresu IP ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koliber2 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2010 w ciagu paru godzin zmiana nastepuje- wystarczy napisac do mnie na gg- jestem srednio po 16h/dzien wiec zmiana ipeka nie stanowi problemu. Z moich licencji korzystal/korzysta m.in jor.pl bez wiekszych problemow GG: 1146411 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koliber2 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2010 2 licencje DA sprzedam pilnie za 120+vat i 2 licencje installatron za 185+vat Oferta wazna tylko do jutra/max do czwartku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2010 Ma ktoś jakiś inny kontakt niż GG i email @gmail do koliber2? Słuch o nim zaginął i nie mam możliwości zmiany IP wykupionej licencji. BTW. Jak zgłoszę się do DA supportu to mi zmienią? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2010 http://www.webhostingtalk.pl/topic/25528-sprzedam-5-dozywotnich-licencji-installatron/ - a o 11 sprzedawał kolejne ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach