unweb 6 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2010 witam. Kupiłem dzisiaj za 12 zł (promocja) w az.pl hosting Personal. Wszystko pięknie... do momentu zaparkowania w az.pl domeny z poza az.pl - Dodałem ją później do Cpanelu i problem zaczyna się tutaj... zamiast index.php który wgrałem do katalogu public_html/nazwadomeny.pl/ wchodzę na domenę i widzę "usługa świadczona w az.pl" ;// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2010 witam. Kupiłem dzisiaj za 12 zł (promocja) w az.pl hosting Personal. Wszystko pięknie... do momentu zaparkowania w az.pl domeny z poza az.pl - Dodałem ją później do Cpanelu i problem zaczyna się tutaj... zamiast index.php który wgrałem do katalogu public_html/nazwadomeny.pl/ wchodzę na domenę i widzę "usługa świadczona w az.pl" ;// A nie masz w tym katalogu jeszcze index.html? *.html przodem się pcha;p Więc jak coś wykasuj go;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2010 jak by ktoś chciał skorzystać z tej promocji to mam kody, ale radzę sobie wcześniej poczytać opinie aha i najważniejsze, najlepiej użyć DirectoryIndex przykład: DirectoryIndex kontakt.html polska.php i to sobie dodajesz do pliku .htaccess przynajmniej ja tak robiłem w ten sposób nadajesz priorytety poszczególnym plikom na zasadzie wyświetl kontakt.html -->nie znalazłem wyświetl polska.php --> OK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach