maarcin 0 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2010 Witam. Z opinii na forum i po przejrzeniu ofert poszczególnych firm wybrałem kilka, które chyba najlepiej by mi pasowały. Chciałem poznać Waszą opinię. Hosting będzie używany głównie do małych stron (po kilka podstron, niektóre oczywiście będą bardziej rozbudowane). Konta: EasyPack+ z hekko.pl ~70zł RES4000 z mzone.pl ~350zł net.easy medium z neteasy.pl ~390zł Co do panelu, to nie ma większego znaczenia czy DA czy cPanel byleby był po polsku Zagraniczne serwisy nie wchodzą w grę zw na obsługę techniczną w razie wypadku. Nie mówię, że są źli, ale po polsku łatwiej się dogadać Cenowo wiadomo co najlepiej wypada w tym porównaniu. Wiem, że są przedstawiciele tych firm na forum i cenię ich wiedzę, jednak prosiłbym o wypowiedzi osóby, które są neutralne i miały styczności z w/w firmami. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2010 EasyPack+ z hekko.pl ~70zł Mała uwaga: to nie jest konto reseller. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2010 W naszym pakiecie RES4000 masz napisane złą cenę, jest ona za wysoka. Masz w tej chwili promocję u nas, gdzie otrzymujesz zniżkę -30% z podanej ceny: 350 złotych (opłata roczna) - 30% Promocja ZIMA2010 = 245 złotych na rok. Przy zamówieniu należy wpisać kod: ZIMA2010 , aby otrzymać wyżej wymienioną zniżkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maarcin 0 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2010 hekko Faktycznie pomyliło mi się. A więc poprawka: Konta: EasyReseller+ z hekko.pl ~122zł RES4000 z mzone.pl ~245zł net.easy medium z neteasy.pl ~390zł Dzięki za odpowiedzi. Teraz czekam na osoby neutralne Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2010 Osobiście korzystałem długo z neteasy i bardzo polecam:) Obecnie mam konto w vipower.pl i również złego słowa powiedzieć nie mogę, wszystko jest idealne. Jeżeli jednak zależy ci na funduszu chętnie utworzę ci resellera u mnie na vpsie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hetcat482 0 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2010 Ja polecam MZone - solidna firma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach