Nanus 0 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2010 Witam mam pytanie do kogoś kto ma vpsa w hitme. Czy po miesiącu transfer automatycznie powinien się zrestować (bo u mnie tak sie nie stało) a może jednak dopiero po wykorzystaniu limitu? Hitme nie odpisuje od 4 dni i nie odbierają telefonów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mathac 0 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2010 powinien się zresetować , bynajmniej tak było we wszystkich firmach w jakich miałem vpsa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^^KaMaZZ~.^ 154 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2010 Cóż, to HitMe, czyli nic nowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shoock12 0 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2010 Witam mam pytanie do kogoś kto ma vpsa w hitme. Czy po miesiącu transfer automatycznie powinien się zrestować (bo u mnie tak sie nie stało) a może jednak dopiero po wykorzystaniu limitu? Hitme nie odpisuje od 4 dni i nie odbierają telefonów. Mi też się nie zeruje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2010 vnstat - i sam monitoruj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2010 vnstat - i sam monitoruj. jasne, to po co im w tym pseudo panelu satystyki? ich obowiązkiem jest dostarczenie klientowi szczegółowych wykresów zużycia zasobów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nanus 0 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2010 Z dnia na dzień mam coraz gorsze zdanie ... Na prawdę żeby nie dawać znaku życia to jest chamstwo i nie kompetencja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2010 @kriss - źle zrozumiałeś. Chodzi o to: umiesz liczyć? Licz na siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rys 0 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2010 vnstat - i sam monitoruj. za czasów gdy byłem ich klientem to support twierdził ,że nie jest to dobra metoda ,dokładną odpowiedź można przeczytać w podobnym temacie http://www.webhostingtalk.pl/topic/21242-budgetvps-pl/page__view__findpost__p__189834 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach