mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2010 Dzisiaj rano ~6-7 jeszcze działało dzisiaj koło 16 próbowałem zalogować się na VPSa jak na ich stronkę i du*a :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2010 no widocznie leży http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=930270&highlight=santrex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2010 Nadal chyba leży, strona nie działa ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draker 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2010 Ich storna już działa, ale strasznie powoli, mój VPS leży i tak jednak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2010 moj również dalej lezy :/ Jaka lokalizacja ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draker 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2010 Lokalizacja DE, ale ja akurat mam w FTNHosting.net, ale oni mają dedyka w Santrexie. No nic, idę zaraz spać, może jutro będzie ok. Ale to dosyć dziwne, aby robili takie downtime'y bez żadnego uprzedzenia ani nic. Uptime im pewnie spadł po tym... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2010 Dobra stoi tylko Ciekawe czy dają jakąś rekompensatę za dzień bez VPSa ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draker 0 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2010 Raczej nie dają, to dosyć taki lowendowy host. Mój VPS nadal leży i kwiczy - drugi dzień... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2010 Moj stoi ale jakos strasznie muli ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draker 0 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2010 Dzisiaj znowu padł :X Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2010 Dzisiaj znowu padł :X Ja wam mówie odpuśćcie sobie te pseudo firmy z Indii i Taiwanu, to jest tylko strata waszej kasy i nerwów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HDS 14 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2010 nic nowego, santrex tak ma ;] cytat od kolegów zza granicy "No santrex, no problem" obadaj http://www.ramhost.us/ Pozdrawiam hds Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2010 nic nowego, santrex tak ma ;] cytat od kolegów zza granicy "No santrex, no problem" obadaj http://www.ramhost.us/ Pozdrawiam hds ramhost też często ma czkawke , i płaczą na WHT, zresztą już burstnet ma lepszą ofertę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HDS 14 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2010 w burstnecie mam też dwa vpsy za 5.95 i działają aż miło, dodatkowo mamy panel veportal tak więc polecam wszystkim maniakom ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draker 0 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2010 Tyle, ze w moim przypadku pingi bardzo się liczą, a do USA jest ping 150+. Nie ma zbytnio ciekawszej oferty w podobnej cenie w DE... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach