mateusz2505 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2010 Otóż kupiłem vps-a z zamiarem stawiania na nim serwerów Ventrilo, czy wie ktoś może ile taki może pociągnąć slotów? Parametry: Miejsce na Dysku 10 GB Transfer Serwera: 50 GB miesięcznie Czas Pracy Procesora 1 Ghz Pamięć RAM gwar. 256 MB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qckq 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2010 Tu nie chodzi o procesor.. tu chodzi o 'transfer' 50 GB miesiecznie to troche za mało.. zależy ile tego chcesz postawić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz2505 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2010 No tak ze 400 slotów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drajvver 4 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2010 To nie ma szans, szczególnie, że ludzie będą ustawiać 44khz i wtedy masz po transferze w tydzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2010 A załóżmy, że na transfer nie patrzeć to ile sprzęt obsłuży? Jak przeliczać najbezpieczniej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drajvver 4 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2010 U mnie przy 20tu serwerach 30-40 slotowych procesor nie wchodził powyżej 5% (budgetvps - little), z RAMem były kłopoty - 384mb nie wystarczało na WWW, mysql i vt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2010 Zastanów sie czy nie lepiej bedzie wykupienie VT od firmy zajmujacej sie tego typu uslugami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz2505 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2010 Nie ponieważ chcę na swoją serwerownie z 200 slotów i z 200 na sponsoring czy na coś innego. Vpsa kupiłem w ionic.pl, a z tego co tu czytałem można się z nimi dogadać i zmniejszyć niektóre parametry a inne dodać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach