kriss 3 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2010 Czy u was też leży serwer ? s1.vps4u.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webtronic 4 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2010 Tak mnie też nie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HotNow 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2010 potwierdzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2010 Również brak odpowiedzi z serwera s1.vps4u.pl u mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wh4u 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2010 Serwer już działa. Pojawiła się awaria sprzętowa, problem mógł być rozwiązany dopiero w dniu dzisiejszym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drajvver 4 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2010 Potwierdzam - działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bujager 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2010 Czy data na serwerze jest dobrze ustawiona ? Bo nijak niemogę dojść do ładu z datą na moim vps. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2010 Serwer już działa. Pojawiła się awaria sprzętowa, problem mógł być rozwiązany dopiero w dniu dzisiejszym. można wiedzieć co dokładnie padło w serwerze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2010 Czy data na serwerze jest dobrze ustawiona ? Bo nijak niemogę dojść do ładu z datą na moim vps. Przcie sam to możesz zmienić komendą date. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2010 Przcie sam to możesz zmienić komendą date. Openvz na to nie pozwala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bujager 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2010 Już jest wszystko ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jatokor 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2010 Awaria infrastruktury sieciowej w serwerowni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bjN 30 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2010 Coś strona mi nie chce ruszyć, a Wam? http://www.vps4u.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Logout.pl 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2010 Strona chwilowo miała problem, ale na szczeście wszystkie vpsy są na osobnej maszynie i z nimi nie było problemów Obecnie witryna działa. Pozdrawiam, TG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2010 Dzisiaj masakrycznie zamula, nie można się zalogować na serwer. Ping ponad 3k. Strona główna działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2010 A no widać ze nie tylko u was. LIVENET is GOOD xD A tak pomijając u mnie też rozłącza mi wszytko co się da,bazę. Wie ktoś co jest takiego ? Moze nie z VPS4u.pl bo to nie od nich tylko livenet coś robi znów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webtronic 4 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2010 Znowu leży od dobrych 20 minut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wh4u 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2010 Tak, s1 przestał odpowiadać. Prosimy cierpliwie czekać na rozwiązanie problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biznes-Host.pl 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2010 Awaria dysku, w tej chwili serwer jest już online i trwa odbudowywanie macierzy Żadne dane nie zostały utracone Przepraszamy za kłopot. Pozdrawiam, TG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kucziapa Zgłoś post Napisano Maj 16, 2010 a kiedy pójdzie restart maszyny bo mysql na vpsesach leżą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biznes-Host.pl 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2010 ale nie ingerujemy w to co sie uruchamia na poszczegolnych vpsach, proszę o kontakt na bok jeżeli ma Pan z jakąś usługą Pozdrawiam, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webtronic 4 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2010 Znowu padło, czyli czas zmienić hosting. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2010 Oni nie padają tylko livenet leci sobie w kulki... To nie jest ich wina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webtronic 4 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2010 To kogo to wina to mnie już nie obchodzi, ja chce żeby moje strony działały a nie ciągle siedzę i patrze czy serwer stoi czy już zdążył paść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2010 Ich że mają tam serwery, każdemu jest dobrze znana jakość livenetu, ale w sumie vps4u jest wysoce budżetową ofertą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach