vdx 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2010 Witam, prosiłbym o pomoc w serwerze vps debian, a mianowicie: Zainstalowałem apache2 mysql proftpd itp. ale nie dzialało mi to dobrze więc usunełęm jakoś odręcznie poprzez filezilla ssh, i teraz jak chce to zainstalowac to mi jakies bledy wyskakują :/ Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak to naprawić? Pozdrawiam i dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2010 ehh reinstalacja systemu + przeczytaj od deski do deski jakiś poradnik z howtoforge.com i myśląc co robisz wykonaj go na świeżej instalacji systemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mathac 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2010 Witam, prosiłbym o pomoc w serwerze vps debian, a mianowicie: Zainstalowałem apache2 mysql proftpd itp. ale nie dzialało mi to dobrze więc usunełęm jakoś odręcznie poprzez filezilla ssh, i teraz jak chce to zainstalowac to mi jakies bledy wyskakują :/ Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak to naprawić? Pozdrawiam i dziękuję jakie dokładnie błędy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2010 ano zapewne takie, co pojawiają się gdy się usuwa katalog programu a nie deinstaluje program Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hemi 20 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2010 aptitude purge apache2 proftpd mysql Powinno usunąć pozostałości. Reinstall? Hmm, w sumie to VPS więc reinstall też nie powinien potrwać długo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vdx 0 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2010 Już po reinstalce działa wszystko ok. Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach