mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2010 Parępytań co do sprzedaży domeny z az.pl otóż wziąłem ja w tej promocji 0zł i czy jeżeli sprzedaje domenę na allegro konieczny jest kod AuthInfo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Luty 27, 2010 Określasz to na aukcji. Mówisz jasno, że domena jest z promocji i odnowienie jej/wydanie kodu authinfo kosztuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2010 hmm a czy mogę wystawić razem z forum forum oparte na silniku mybb ? ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Luty 27, 2010 your choice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2010 Znaczy czy to jest legalne o to mi chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2010 Znaczy czy to jest legalne o to mi chodzi A dlaczego nie ? ty sprzedajesz baze a nie skrypt. Co do domeny w AZ, to jak masz ją z promocji 0 zł, dopłać do niej te 8 zł, i będzie już poza promocją i będziesz mieć authinfo, wówczas nowy wlaściciel spokojnie ją przetransferuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2010 A dlaczego nie ? ty sprzedajesz baze a nie skrypt. Co do domeny w AZ, to jak masz ją z promocji 0 zł, dopłać do niej te 8 zł, i będzie już poza promocją i będziesz mieć authinfo, wówczas nowy wlaściciel spokojnie ją przetransferuje. Gdzie mogę to zrobić ? Bo na stronie nic nie widzę a słyszałem ze authinfo w promocji kosztuje koło 120zł ; O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2010 Gdzie mogę to zrobić ? Bo na stronie nic nie widzę a słyszałem ze authinfo w promocji kosztuje koło 120zł ; O wejdż w szczegóły tej domeny, tam masz zakryte authinfo, a obok odnośnik Dopłata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Luty 28, 2010 Taniej ci wyjdzie przedłużyć domenę, wtedy też dostaniesz authinfo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2010 Taniej ci wyjdzie przedłużyć domenę, wtedy też dostaniesz authinfo. dopłata do authinfo to 8zł z groszami / + vat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach