Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Luty 26, 2010 Witam, mam problem z mobilnym przeglądaniem wht - na series 60 praktycznie nie da się w ogóle przeglądać, bo linki zachodzą na siebie, wszystko się wala, ale mniejsza o to. Używam na ogół opery mini 4 i wszystko było ok... do wczoraj. Obecnie lewa strona jest ściśnięta, a np. "Najnowsze tematy" stały się niemożliwe do użytkowania. To chyba dlatego, że reklama poszła z dołu na prawo. Czy dałoby się coś z tym zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Designer 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2010 Tez często przeglądam forum używając Opery 4.2 i u mnie występuje taki sam problem, którego wcześniej nie było. Sprawdzałem też na nowej wersji 5 i błąd nadal się pojawia. Fajnie by było gdyby to zostało poprawione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2010 Przeglądam forum na HTC, SE 995, Nokia E66 i nigdy nie zauważyłem problemów. Przeglądarki? głównie opera lecz inne również się trafiały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2010 na iPhone wszystko okej, przeglądarka safari Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Luty 27, 2010 Raczej żadnych zmian wczoraj/dzisiaj nie było w wyglądzie. Tylko w temacie o prośbach modyfikacja z regulaminem, to wszystko. Na samsungu starym z operą miałem wersję lo-fi, na iphone wszystko ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2010 na htc + opera nie wygląda to za dobrze, w sumie to nie wygląda, a na skyfire to w ogóle nie wspomnę na BB + bolt wygląda normalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Designer 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2010 Dzisiaj wszystkie tematy na Operze Mini wyświetlają się idealnie, było coś zmieniane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach