MrBAD 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2010 Witam. Dotychczas korzystałem wyłącznie z domen z końcówką .pl - te zamawiałem w MasterNET.pl. Teraz potrzebuję domeny .info (ta, z końcówką .pl jest już zajęta). Gdzie dostanę najtańszą domenę .info po podsumowaniu ceny przedłużenia na kolejny rok? Co to znaczy, że w jakiejś firmie "Transfer" kosztuje 25zł? To jest przeniesienie domeny na innego właściciela? Tego nie trzeba opłacać corocznie bez potrzeby? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mich@ł 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2010 Dla ilości hurtowych to tylko www.godaddy.com A dla pojedynczych domen mogę polecić OVH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2010 Witam. Dotychczas korzystałem wyłącznie z domen z końcówką .pl - te zamawiałem w MasterNET.pl. Teraz potrzebuję domeny .info (ta, z końcówką .pl jest już zajęta). Gdzie dostanę najtańszą domenę .info po podsumowaniu ceny przedłużenia na kolejny rok? Co to znaczy, że w jakiejś firmie "Transfer" kosztuje 25zł? To jest przeniesienie domeny na innego właściciela? Tego nie trzeba opłacać corocznie bez potrzeby? Pozdrawiam u nas domena .info: rejestracja - 24 zł netto przedłużenie - 35 zł netto transfer - 35 zł netto Za transfer domeny .info musisz zapłacić, ale jednocześnie domena odnowiona o kolejny rok. Polecam pozostać w MasterNet zawsze to wygodniej mieć 'wszystko' w jednym miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 26, 2010 Może godaddy to nie, bo tam jakieś jaja raz na pół roku czy rok się dzieją, ale już maddogdomains.com są spoko, to ich partner/reseller jest.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach