cinrex 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2010 Witam, Szukam hostingu, na którym mógłbym testować swoje skrypty. Chodzi mi o coś z brakiem limitu długości wykonywania się skryptu php. Konto miałoby służyć do testów menadżera FTP którego właśnie piszę . Co do reszty parametrów, miejsce 200mb, transfer 2-3 gb, no i brak owego limitu (prawdopodobnie set_time_limit(0) ; p, ale nie jestem pewien ). (Wiem to mój pierwszy post ale nigdzie nie mogłem znaleźć takiej oferty prócz HSMS) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 26, 2010 VPS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Luty 26, 2010 W sumie jak to ma być na testy, to budgetvps pewnie by wystarczył, no chyba że jeszcze coś tańszego wynajdziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wh4u 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2010 A może: » 2 GB dysku twardego » 50 GB transferu miesięcznego » 64 MB ram (gwarantowane) » 128 MB ram (burstable) » Procesor - ok. 1 Ghz » 1 własny adres IP » System operacyjny Linux » Panel HyperVM » Polska lokalizacja Ping: s1.vps4u.pl Cena: 14 PLN (brutto) http://www.vps4u.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VIPserv.org 4 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2010 Witam, Szukam hostingu, na którym mógłbym testować swoje skrypty. Chodzi mi o coś z brakiem limitu długości wykonywania się skryptu php. Konto miałoby służyć do testów menadżera FTP którego właśnie piszę . Co do reszty parametrów, miejsce 200mb, transfer 2-3 gb, no i brak owego limitu (prawdopodobnie set_time_limit(0) ; p, ale nie jestem pewien ). (Wiem to mój pierwszy post ale nigdzie nie mogłem znaleźć takiej oferty prócz HSMS) jak znajdziesz to szybko rezygnuj bo taka konfiguracja na serwerze współdzielonym gwarantuje kłopoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach