masteron 6 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2010 Co daje skarbonka w ovh? Czy można wybierać stamtąd punkty ( pieniądze ) ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Luty 26, 2010 1. Jeśli OVH zwraca Tobie kasę, to na skarbonkę - bezprawne, no ale... 2. Otrzymujesz 50% opłaty instalacyjnej za kimsufy. 3. Za pomocą środków na skarbonce możesz zamawiać usługi ovh. 4. Nie możesz wypłacić środków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drajvver 4 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2010 To ja się podczepię . Czy jest jakaś możliwość zautomatyzowania doładowywania skarbonki? Jakieś API, albo coś, żeby można było połączyć ze swoją stroną www? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Luty 27, 2010 To ja się podczepię . Czy jest jakaś możliwość zautomatyzowania doładowywania skarbonki? Jakieś API, albo coś, żeby można było połączyć ze swoją stroną www? Sprawdź http://www.ovh.com/soapi/pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drajvver 4 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2010 Patrzyłem właśnie i o doładowywaniu skarbonki tam ani słowa, albo jestem ślepy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach