Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2010 Witam. Zapraszam do zakupu boksów reklamowych na mojej stronie, reksio-cs.pl. Cena, myślę że że korzystna 46 gr. za dzień. Boksy są widoczne na każdej podstronie zaraz pod nagłówkiem, myślę że dość atrakcyjne i "klikalne" miejsce. ;-) Jeśli ktoś nie jest zainteresowany reklamą przez Adtaily to zapraszam do kontaktu na PW, zawsze można się dogadać. Ostatni miesiąc z g. analytics: Główni odbiorcy witryny to gracze, a także admini stron klanowych etc. W razie pytań, PW. Pozdrawiam Wojtek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2010 Zostały 2 ostatnie boksy, zapraszam. ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2010 Podbijam, bo dwa boksy wolne a cena cały czas niska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2010 Skromnie podbijam. ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2010 Podbijam, cena zbita(57 gr/dzień) a statystyki rosną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2010 Masz jeszcze wolne boksy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2010 W niedziele zwolnią się dwa a we wtorek kolejne dwa. ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2010 Podbijam, 3 boksy wolne a staty z ostatniego dnia... Userzy są realni a nie boty, ma to związek ze sporym zainteresowaniem pewnymi tematami które są dośc wysoko w google. Potrwa to jeszcze jakieś 2 tygodnie. ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GStudio 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2010 Czy istnieje możliwość opłaty usługi poprzez SMS ? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2010 Niestety z tego co wiem w adtaily nie można płacić sms(jednak jest szereg innych możliwości). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2010 Podbijam, ciągle utrzymuje się blisko 3000 unikalnych dziennie, a w widgecie pusto. ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2010 Ja jestem zainteresowany ; ) Juz dzisiaj nie będę pisał ale jutro na PW się odezwę bo dokładnie chce sie tez wypytać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2010 Nowy typ reklamy do kupienia! Cena reklamy do ustalenia. Rozmiar 460x60(tam gdzie na obrazku logo luffy). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2010 Podbijam, statystyki dostępne pod http://www.reksio-cs.pl/statystyki.php bannerek 460x60 dalej aktualny, cena do ustalenia na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2010 Podbijam, 4 boksy wolne ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sqn!K 9 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2010 widać ze zainteresowanie spore,bo 1 miejsce na reklame wolne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2010 Cena znów spadła, boksów też sporo wolne. Dodatkowe formy reklamy: http://www.reksio-cs.pl/reklama.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2010 Bump, ostatnio nie spada poniżej 2000 UU/dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2010 ref, 2200 UU za 75 gr/dzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2010 Podbijom, 3000 UU dziennie, 6-7 K odsłon, siedemdziesiąt pińć grosików Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach