Majster 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2010 Cześć. Mam problem mianowicie. Dysponuje jedna domeną. Mam cmps'a w głównym katalogu z plikami strony. Utworzyłem subdomene chciałbym teraz, aby można było wejść na portal nie przez: domena.pl/cmps.php a przez subdomena.domena.pl Subdomena jest utworzona, ma swój podkatalog w katalogu głównym (w public_html). Teraz moje pytanie co muszę zrobić, żeby wejść na owy portal przez subdomene? Zainteresowałem się trochę tym tematem i sądzę, że muszę zedytować plik .htaccess dodając kilka linijek kodu. Czy ktoś mógłby mi je podać? Dodam, ze po wpisaniu domena.pl nie ukazuje się cmps i tak ma zostać, cmps ukazuje się dopiero po wpisaniu domena.pl/cmps.php i właśnie dla tego chciałbym zrobić subdomene. Liczę na pomoc użytkowników, pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2010 Nie lepiej od razu umieścić skrypt w katalogu sub domeny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majster 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2010 Musi być tak jak jest obecnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach