borek 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2010 Witam! Mam problem, a mianowicie nie moge wyslac maila. Mimo, że adres napewno istnieje serwer zwraca wiadomość, że unroutable address. Gdzie moze lezec przyczyna. Z gory dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Luty 25, 2010 w konfiguracji mta... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
borek 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2010 rozumiem ze jest to konfigurowane na serwerze, tak? bo jesli tak to nie mam dostepu do takich konfiguracji podczas gdy jest to serwer wykupiony w firme hostingowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2010 Na inne domeny (jakieś onety itp.) też nie dochodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
borek 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2010 nic nie wychodzi. onet, o2, gmail. nic. zalozylem inny adres na tej samej domenie. miedzy tymi adresami moge. nigdzie indziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2010 Może czas skontaktować się z działem obsługi klienta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
borek 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2010 Był kontakt, ale uzyskałem odpowiedz, iż "Serwer w stanie ciągłym wysyła i odbiera pocztę do/z hostów zdalnych." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2010 To może czas zmienić usługodawcę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
borek 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2010 pierwszy raz mam taki problem. wiec nie chcialbym nic takiego robic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2010 Jeśli host jest np. na DirectAdmin to błąd oznaczać może, że przekroczyłeś limit wiadomości.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach