Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2010 Witam, Potrzebuje kilka numerow gg 5-6 cyfrowych, kto moze mi jakies zaoferowac (za darmo + zaplace extra za przesylke ) lub moze jakis skrypt do przeszukiwania wygaslych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2010 Sorry, ale numery gg to nie domeny że można sobie wygasły wygenerować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2010 Sorry, ale numery gg to nie domeny że można sobie wygasły wygenerować. Wygasłe w rozumieniu tych które po 6 miesiącach nieużytkowania trafiły ponownie do puli dla noworejestrowanych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2010 A teraz nie jest tak że numery są przypisywane na "całe życie"? http://info.gadu-gadu.pl/biuro-prasowe/538 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2010 To jak rozumiem gdy nie zaloguję się na gg przez rok to mi go nikt nie sprzątnie ? Tak - ale dot. tylko nowych (długich) numerów taka 5cio cyfrówka to kąsek ale nie tak jak 3cyfrowa Łakomy, ale teraz nie wygenerujesz sobie przy rejestracji krótkiego numerka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 25, 2010 Ja tak od siebie napiszę, że to uwalnianie numerów to lipa.. mam kupę kontaktów na GG, że czasem away tekst taki ma, że dziwię się, że "ten znajomek" mógł coś takiego napisać, a najczęściej to jest po prostu uwolniony numer.. masakra.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mathac 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2010 skrypt dla wygaslych raczej nie istnieje, ale jest taki programik GGAC - Gadu gadu account creator, mozna dzieki niemu dosyc szybko konta zakladac - tylko przepisac kod z obrazka. Sa jednak pewnie ograniczenia dla ip Moze akurat cos sie trafi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w00x 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2010 i trzeba dodać, że GGAC nie współpracuje z nową wersją komunikatora - 10. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach