Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2010 Tak jak w temacie. Moje wymagania: 1GB miejsca na pliki, 1,5-2GB transferu miesięcznego, oraz dostęp do ssh, CPanel, cena 10-20zł miesięcznie (W tych granicach chciałbym się zmieścić) Jeszcze jakby coś się znalazło płatnością sms. (dużo wygodniej) Wymagania mogą być także niższe, ponieważ moje strony zajmują 16MB na serwerze, ale ja lubię mieć miejsce Zainteresowała mnie oferta nicehost.pl (bo można płacić sms-em) ale żeby zapłacić za najtańszy plan (4zł i 70gr) trzeba wysłać sms-a o wartości 10zł. Aktualnie korzystam z usług hsms.pl ale oni niestety nie zezwalają na dostęp do powłoki i DirecAdmin:( CPanel dlatego, że ostatnio pomagałem koledze przy tym panelu i bardzo mi się spodobał. Zgadzam się na otrzymywanie ofert od firm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2010 Mi nicehost.pl nie działa. Koniecznie chcesz płatności SMS, czy może być inna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2010 Mi nicehost.pl nie działa. Koniecznie chcesz płatności SMS, czy może być inna? Nie ukrywam, że mi na tym dość zależy, ale w ewentualności może być przelew, dlatego zamieściłem tutaj temat:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Luty 24, 2010 Jak nie ma dużych wymagań co do supportu a szukasz atrakcyjnej oferty cenowo to polecam Głowanet. Masz tam SSH, cPanel PL, szybkie łącza no i niskie ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2010 w glowanet masz taką opcję na cpanelu i jeszcze d2.pl (ale nie wiem jaka jest u nich jakość usług) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2010 Gdybyś miał Paypal jak najbardziej mógłbym zaoferować Tobie SSH u nas, 10 złotych na miesiąc dla kont powyżej SW2000. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2010 ale u was też można chyba zapłacić kartą, więc jakby autor potrzebował pomocy, to mogę mu zapłacić swoją kartą a on wykona mi przelew. Kacperinjo jakbyś chciał żebym za Ciebie zapłacił to daj znać na priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aab 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2010 Zobacz unixstorm.org, serwery wirtualne Biznes. Wirtualny portfel można doładować przez sms. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2010 unixstorm z tego co mnie wiadomo ma DA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VIPserv.org 4 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2010 Zobacz u nas, w pakiecie za 9,99zł/mc jest dostęp shell Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2010 Jak to wygląda w unixstorm.org? Jeżeli wyślę sms'a za 10zł to będę miał w portfelu tyle samo, czy np 5zł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2010 Każda płatność SMS pociąga za sobą ogromne koszty, nie jest to zbyt ekonomiczne szczególnie na dłuższy okres czasu. Opłata prowizyjna, chyba zżera nawet do 50% całej ceny za usługę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2010 Każda płatność SMS pociąga za sobą ogromne koszty, nie jest to zbyt ekonomiczne szczególnie na dłuższy okres czasu. Opłata prowizyjna, chyba zżera nawet do 50% całej ceny za usługę. W proserwer.pl i servhost.pl jest tak, że wysyłając sms'a za 3zł to do portfela też tyle wpływało. Sms kosztował 3.66, a dostawało się 3 zł bo 66gr to VAT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2010 Ale tam jest jeszczy chyba prowizja firmy obsugującej te patności SMS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Luty 26, 2010 W proserwer.pl i servhost.pl jest tak, że wysyłając sms'a za 3zł to do portfela też tyle wpływało. Sms kosztował 3.66, a dostawało się 3 zł bo 66gr to VAT. Bo proserwer oferuje usługi w cenie "smsowej". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach