mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2010 Jak w temacie potrzebuje 10$ do opłaty serwerka na paypal do mnie, w zamian ja mu robię przelew z pekao S.A na konto w banku mogę tez się odwdzięczyć w formie kont rapidshare 30 dniowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2010 Do zamknięcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Luty 24, 2010 Jezeli nadal aktualne, gg 7894369 zlotowki na paypal czekaja pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2010 Tym razem potrzebuje Ojro Wcześniej miałem kontakt z użytkownikiem @Firma RING lecz po reinstlu systemu potraciłem kontakty gg i w tym również kontakt do niego. Potrzebuje mały przelew na paypal kwota 3,5Ojro Oddaje przelewem z Pekao Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2010 witaj, mysle ze 4 ojro sie znajdzie odezwij sie do mnie na gg (PW mam pelna) 7894369 (niewid...) pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2010 witaj, mysle ze 4 ojro sie znajdzie odezwij sie do mnie na gg (PW mam pelna) 7894369 (niewid...) pzdr Jak będziesz to daj znać Pisałem wczoraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2010 Jak będziesz to daj znać Pisałem wczoraj Problem z internetem miałem. Już jestem dostępny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2010 Transakcja z użytkownikiem: RuFiK zakończyła się powodzeniem Polecam go na przyszłość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2010 Transakcja z użytkownikiem: RuFiK zakończyła się powodzeniem Polecam go na przyszłość Służę pomocą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pamp3rs 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2010 Jak w temacie potrzebuje 10$ do opłaty serwerka na paypal do mnie, w zamian ja mu robię przelew z pekao S.A na konto w banku mogę tez się odwdzięczyć w formie kont rapidshare 30 dniowych Mateusz: w razie czego pamiętaj że PayPal oferuje doładowanie konta poprzez przelew bankowy, zabiera to do 2 dni roboczych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4r73k 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2010 Polecam kolegę Rufik. Bardzo szybko "doładowałem" dzięki niemu konto paypal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2010 Ma ktoś hajs na paypalu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2010 Ile potrzebujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2010 3Ojro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2010 na alior wymienisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2010 7247079 pisz na gg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2010 Mam pytanie odnośnie PayPal. Kiedyś za wypłaty do 500zł z PayPal na konto bankowe PP pobierał prowizję. Teraz widzę, że nie ma takiej informacji. Znieśli prowizje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saint 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2010 Jeśli przelewasz z PayPal na konto kwote 500 pln lub więcej nie ma opłaty, a jeśli mniej to jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2010 To dlaczego teraz nie informują o tym :/ Wcześniej przy wyborze przelewu była informacja. Teraz nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2010 jak wybierzesz przelew do znajomego bodjaze nie pobiera prowizji ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Microo 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2010 To dlaczego teraz nie informują o tym :/ Wcześniej przy wyborze przelewu była informacja. Teraz nie. Jak ostatnio wypłacałem 150zł to nie pobrali żadnej prowizji, aż się zdziwiłem jak wybierzesz przelew do znajomego bodjaze nie pobiera prowizji ... Jemu chodzi o wypłatę środków na konto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach