frugas 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2010 Witam Zlecę wykonanie panelu pod hosting gier multiplayer gry typy COD, COD2, COD4, CS Panel powinien zawierać: - portfel - API - sprawdzanie stanu serwera, - przeinstalowanie serwera, - webftp, - logi dla danego usera - automatyczne dodawanie userów(ftp), - podgląd konsoli (opcja mile widziana, - możliwość podpięcia kilku maszyn W prazie pytań zapraszam na priv lub frugas@gmail.com Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Luty 22, 2010 Podaj jaką cenę oferujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frugas 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2010 Chciałbym żeby ktoś coś konkretnego zaoferował myślę ze od 2000-5000zl Miałem już kilka paneli typu: - gamecp - SWIFT Panel Ale jednak one do końca mnie nie przekonują dlatego napisałem tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frugas 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2010 Tak jak pisałem każde info mile widziane wiec czekam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Luty 22, 2010 Widziałeś revoGAMES? http://tmtsystems.eu/index.php?n=revoGames Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frugas 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2010 Widziałem na screenach mam nadzieje ze zobaczę jak faktycznie to wygląda w praktyce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach