^^KaMaZZ~.^ 154 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2010 Witajcie Nie orientujecie się może, czy jest możliwość (na Windowsie lub Linuxie, chociaż wolałbym to pierwsze) jednoczesnego pobierania pliku/plików z kilku adresów IP ? Jeśli chodzi o IP'ki, to o ile na Linuxie to 'ip addr' i do przodu, o tyle nie wiem jak sprawa się ma w przypadku Windowsa siódemki. No i oczywiście czy jest jakiś sensowny program, który umożliwia pobieranie z kilku IP'ków. Wątpię, że coś się znajdzie, ale zawsze jest nadzieja Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2010 Jeśli chodzi o IP'ki, to o ile na Linuxie to 'ip addr' i do przodu, o tyle nie wiem jak sprawa się ma w przypadku Windowsa siódemki. Kilka IP: właściwości połączenia sieciowego Właściwości Protokół TCP/IPv4 Zakładka Ogólne - przycisk zaawansowane Na resztę pytań nie znam odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 22, 2010 I co dalej, samemu sobie jakieś IP można wpisać czy jak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2010 I co dalej, samemu sobie jakieś IP można wpisać czy jak ? W XP to też jest w windows 2000 też było. Pod listą Adresy IP należy skorzystać z guzika Dodaj. Przy poleceniu ipconfig pokazuje się, że karta ma więcej adresów IP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 22, 2010 OK ale jak kliknę dodaj to samo sie jakieś IP przydzieli czy mam sobie wymyślić jakieś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2010 OK ale jak kliknę dodaj to samo sie jakieś IP przydzieli czy mam sobie wymyślić jakieś ? A dlaczego miało by się samo przydzielić ? Wpisujesz IP i wpisujesz maskę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^^KaMaZZ~.^ 154 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2010 A wiecie może jak zachowuje się parametr --bind-address dodawany do wgeta, w tej chwili niezbyt mam jak to przetestować na komputerze, ale może Wy mieliście okazję się tym pobawić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach