djmcmarco 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2010 Witam Czy można się rozliczyć z faktur za usługi hostingowe ? Jako osoba prywatna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2010 możesz sprecyzować? Ty, jako osoba prywatna nie wystawisz faktury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Luty 22, 2010 On chce odliczyć od podatku pieniądze które przeznaczył na hosting ( tak mi się wydaje ) Tak jak to było/jest z korzystania z internetu ;] Nie wydaje mi się, żeby można było to odliczyć od podatku itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djmcmarco 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2010 dokładnie tak. teraz jest taki czas że rozliczamy się przez rok zbierałem faktury i teraz pytanie czy można odliczyć... własnie sam nie wiem .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2010 Hostingu raczej sie nie da... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2010 Też nie słyszałem, aby się dało to odliczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bastek 8 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2010 Napewno sie nie da. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2010 Pytałem się księgowej brata i mówi że nie ma takiej opcji, chyba, że jest się firmą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach