Maxon 0 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2010 Witam Pisałem skrypt w php w programie ked. Jednak nadpisałem go innym plikiem i teraz problem, jak przywrócić stary plik index.php? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2010 Z backupu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mathac 0 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2010 ked najprawdopobniej nie robi automatycznego backupu wiec jezeli nie masz kopii zapasowej to przepadlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maxon 0 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2010 Ale może mam gdzieś stary plik (index.php) w windowsie ? Chciałem dać przywracanie systemu, ale nie mam żadnych punktów do których mogę przywrócić. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2010 To ni masz szans... Prawdopodobnie nadpisałeś go już kilkanaście razy na dysku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2010 Prawdopodobnie jak JarekMK napisał nadpisałeś fizycznie na dysku już ten plik. Możesz spróbowac go jeszcze odzyskac, cień szans zawsze jest. Spróbuj Easy Recovery firmy OnTrack. Lub jeszcze bezpieczniej odpal komputer z bootowalnej płyty np Hiren's Boot. Tam są narzędzia do odzyskiwania danych. Może znajdziesz wcześniejszą wersję swojego pliku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maxon 0 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2010 Witam Niestety nie dało się już odzyskać a szkoda bo sporo pracy poszło na marne. Ale co zrobić, już zacząłem pisać aplikację od nowa. Wszystkim bardzo dziękuje za pomoc. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach