mrjozo 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2010 Witam, czy ktoś korzysta z aktualnej oferty i może powiedzieć czy te: IP Failover / IP Load Balancing 3 to mam rozumieć jako 3 gratisowe ip failover do konta w cenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2010 Witam, czy ktoś korzysta z aktualnej oferty i może powiedzieć czy te: IP Failover / IP Load Balancing 3 to mam rozumieć jako 3 gratisowe ip failover do konta w cenie? Tak dostajesz 3 darmowe ip failover Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrjozo 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2010 Hmm... to dziwne, bo zamówiłem właśnie serwer z nowej oferty i przeniosłem 13 IP ze starej 2008 gdzie za IP płacę co miesiąc Nie dość że zniknęły mi te 3 - mam tylko 13 tych za które płace co miesiąc 4zł/IP to po kontakcie z nimi dostałem info, że te 3 dodatkowe to ja zapełniłem tymi za które płace i dodatkowo musze kupić zastosowanie profesjonalne dla serwera żeby utrzymywać ip ze starej oferty i nie bardzo mi się to podoba. Nie wiem czy to nabijanie mnie w butelke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach