ulotek 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2010 Mam do was pytanie interesuje się założeniem nowej domeny z końcówka .com Od 3 lat korzystałem z usług firmy godaddy i na jakość usług nie narzekam. Czy coś może się zmieniło i są jakieś nowe firmy które moglibyście polecić do rejestracji nowej domeny .com oczywiście takie gdzie koszta są nie duże i może opcje dodatkowe w postaci anonimowości są w cenie. Nie wiem orientuje się na dzień dzisiejszy i nie wiem jak szukać jakiś rankingów firm oferujących rejestracje domen. Ze strachem zauważam że w goggle zrobił się straszny spam z ofertami przeróżnych firm kompletnie nieznanych. Generalnie najważniejsza dla mnie jest cena. Podzielicie się swoim doświadczeniem w tej kwestii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 19, 2010 Ja mam w maddogdomains.com, to jest jakiś reseller godaddy i szczerze, to jest tak fajnie, ceny niskie, a panel z wieloma opcjami, że nie mam ochoty przenosić domen do Polski.. chyba, że znajomkowi potrzebna faktura, to wtedy.. wszyscy razem - trzyy czteee ryyy... Masternet.pl : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach