ksk 67 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2010 Mam wolnych około 700 GB wolnego na serwerze rurka 100/100 OVH.pl bez limitu transferu . Mogę zaoferować konta pod download czy też serwery VT po 200 slotów wersja 2.1.4 VT to około 15 pln miesięcznie Konto pod fast download 1 GB = 1 PLN Udostępniam do konta pod download konto FTP. info na gg 6054015 Jestem osobą prywatną nie wystawiam faktury. Jest to tylko pewna forma opłacenia mojej maszyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2010 Jest możliwość podpięcia sub domeny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2010 jest taka możliwość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2010 podbijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2010 Mam, używam i jak dla mnie rewelacja. Tanio, solidnie i transfery wysokie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2011 Czy ktoś ma takie coś w swojej ofercie? Dużo miejsca i transferu mi nie trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach