ober88 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2010 Witam. Poszukuję darmowego/płatnego hostingu shared , moje wymagania : PHP 5 Curl Cron safe mode i open_basedir off 50 mb miejsca i z 5-10 gb transferu Jakby ktoś znał to byłbym wdzięczny za informacje. Edit : z pośpiechu zapomniałem o tagu w temacie, przepraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2010 Większość hostingów spełnia to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Luty 17, 2010 Większość hostingów spełnia to. Tu się nie mogę zgodzić, bo większość hostingów stawia na bezpieczeństwo i safe_mode jest włączone przeważnie. Jeżeli ma być tylko z curlem i cronem a przeżyjesz z safe_mode on to polecę Ci active-hosting Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2010 Powiedz jeszcze ile jesteś w stanie zapłacić na miesiąc/rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ober88 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2010 100-150 zł , potrzebny mi na pół roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2010 Safe mode może ci hosting wlączyć/wyłączyć - wystarczy jeden mail. Powiedz mi tylko dlaczego wyłaczone safe mode nie jest bezpieczne?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2010 z safe mode raczej nie ma żadnego problemu, albo zmieniasz sam albo prosisz o zmianę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Luty 17, 2010 Tu się nie mogę zgodzić, bo większość hostingów stawia na bezpieczeństwo i safe_mode jest włączone przeważnie. Jest wiele innych rozwiązań jak ktoś stawia na bezpieczeństwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2010 A to ktoś używa safe_mode jeszcze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2010 A to ktoś używa safe_mode jeszcze ? Raczej nie, gorzej będzie zdjąć open base dir. Tak naprawdę skrypt który wychodzi poza /home usera jest do wywalenia (pomijam /tmp itd.) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach