Monika z ipla 0 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2010 Testujemy nową wersję ipla dla użytkowników MacOS i Linux.Zapraszamy do pobrania wersji testowej ze strony http://beta.ipla.pl/ i zgłaszania dalszychuwagi i sugestii. Z góry dziękujemy za zaangażowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Luty 16, 2010 Chyba temat powinien być w piaskownicy bo to reklama klienta a nie administracji linuxa ani serwera ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2010 Nie da się na prawdę tego napisać w Javie czy innym języku? Koniecznie musi być ten badziewny Adobe AIR? Chętnie bym używał ale instalować molocha dla jednej aplikacji...? Szkoda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2010 Bo Java to takie dobrodziejstwo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Luty 16, 2010 Bo Java to takie dobrodziejstwo? Skąd:Koszalin Zapytaj na wydziale Elektroniki i Informatyki na Polibudzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2010 Wg mnie dużo lepsze niż Air - w dodatku każdy w systemie ma ją zainstalowaną. Dobrym przykładem tego może być JDownloader - może zjada trochę RAMu ale odpala się bez problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Luty 16, 2010 w dodatku każdy w systemie ma ją zainstalowaną Nie prawda... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2010 Za Javą przemawia jej popularność, za AIR przemawia nieco wyższa stabilność (choć i w Javie w ciągu ostatnich lat zauważyłem sporą poprawę). Osobiście do tego, że Ipla korzysta AIR nic nie mam, szczególnie, że swego czasu można mnie było nazwać niemalże "fanbojem" Adobe, jako, że na ich sofcie przejechałem się chyba najmniejszą ilość razy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach