totalover 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2010 Poszukuje vpsa lub dedyka lub coś podobnego byle mialo windowsa i jak najbliżej PL może być i na francjii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Luty 14, 2010 livenet.pl Jest w ofercie kilka wersji - xp, 7 i edycje serwerowe. Serwery w Sosnowcu albo w Katowicach, nie wiem dokładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2010 livenet.pl Jest w ofercie kilka wersji - xp, 7 i edycje serwerowe. Serwery w Sosnowcu albo w Katowicach, nie wiem dokładnie. Tarnowskie Góry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2010 LiveNet z tego co kiedyś czytałem ma niestabilne serwery dedykowane Polecam kylos.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2010 nie podałeś konkretów... nawet jeżeli chodzi o vps'a. + ceny miesięcznej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Luty 14, 2010 Podaj jakieś parametry i cene. Btw co do kylos.pl to jest w ofercie windows? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
totalover 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2010 Cena ~300zl parametry są takie ze maly dysk, do 3gb ramu i 2 rdzenie procek najlepiej struktura 32bitowa najlepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2010 Zerknij na ofertę: http://serwerydlaciebie.pl/serwer_dedykowany,ECO_Serwer_4.0.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guziec 109 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2010 Poszukuje vpsa lub dedyka lub coś podobnego byle mialo windowsa i jak najbliżej PL może być i na francjii http://webserwer.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2010 W kylos widziałem wczoraj VPS'y z windowsem. I nie ma żadnej informacji o dodatkowych opłatach (?) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach