filip955 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2010 Witam, szukam firmy która udostępnia vps/serwer dedykowany na 24-48h testów. Serwer mogą być w Polsce ale także w Europie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2010 tu masz: http://www.webhostingtalk.pl/topic/14391-tanie-stabilne-szybkie-serwery-vps/ Nie polecam, nie znam firmy! Ale była jeszcze jedna firma bardziej znana, chyba WEBH, głowy jednak nie dam za to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2010 Nie polecam, nie znam firmy! To nie polecasz czy nie znasz tej firmy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip955 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2010 tu masz: http://www.webhostin...ie-serwery-vps/ Nie polecam, nie znam firmy! Ale była jeszcze jedna firma bardziej znana, chyba WEBH, głowy jednak nie dam za to. Dostałem takie mail'a od nich. Witam sprzedaz serwerów vps zostałą wstrzymana do odwołania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2010 To nie polecasz czy nie znasz tej firmy? I jedno i drugie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2010 Z tego co wiem to Damian daje na wyraźną prośbe 24 h testu vps-a biuro@active-hosting.pl Albo logout.pl za złotówkę masz 3 dni testów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2010 Faktycznie Active Hosting posiada taką opcję. W Active Hosting warto spróbować, powinienes być zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Luty 13, 2010 active-hosting, hekko.pl, logout.pl - każdy chyba sobie życzy do 3,66zł max za test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2010 jeżeli chodzi Ci tylko o test jakiegokolwiek vps' a to taką opcję masz w hekko.pl; kr-cpd.pl. Więcej niestety nie znam. Być może jeszcze logout ale nie jestem zbyt pewny. ----- widzę, że kopaczka mnie uprzedził aha jeszcze 3it.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach