borsuk18 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2010 Witam poszukuje współpracownika do pewnej firmy hostingowej,którą myślę zrobić osoba,która chciała by ze mną współpracować powinna znać się na linux i miała jakiś nie wielki wkład finansowy:) prosze o kontakt gg:6197192 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Luty 13, 2010 Szukasz administratora i on ma jeszcze tobie płacić? ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
borsuk18 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2010 Szukam osoby,która by chciała ze mną poprowadzić ten hosting i oczekuje też wkładu finansowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 13, 2010 Ferieeeeeee.. tralala.. idź pobiegać po śniegu, nie kombinuj z krzaczkami, dzieciaku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
borsuk18 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2010 Słuchaj nie nazywaj mnie "Dzieciakiem" i nie chce stawiać "krzaka" tylko legalnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2010 Szukam osoby,która by chciała ze mną poprowadzić ten hosting i oczekuje też wkładu finansowego Jak ktoś ma wkład finansowy. to nie potrzebuje wspólnika. I do ropoczęcią takiej działalności, wcale nie potrzebujesz znać komend Linuxa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mathac 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2010 a ja tam jestem ciekaw jaki ty będziesz miał w tym udział , bo z tego co napisałeś wnioskuję , że ani nie masz kasy ani się nie znasz na administracji heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Luty 13, 2010 Szukam osoby,która by chciała ze mną poprowadzić ten hosting i oczekuje też wkładu finansowego Masz firme? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2010 Idź na bravo.pl, na pewno znajdziesz osobę, której szukasz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2010 Idź na bravo.pl, na pewno znajdziesz osobę, której szukasz... leże Swoją drogą ciekawi mnie dlaczego takie tematy nie są zamykane i usuwane? Czy naprawdę na tym forum teraz piszą sami 13-nastolatkowie? Nie pamiętam kiedy przeczytałem tutaj coś interesującego. Albo dzieci szukają "krzaków" albo super wspólników do hiper firmy by razem "rozwalić" kosmos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach