chrisxx 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2005 W ktorym miejscu w az.pl mozna przetransferowac domene na inny adres? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrisxx 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2005 Szkoda ze wczesniej nie przeczytalem tej wypowiedzi...dzis kupilem domene w az, ku mojemu zaskoczeniu dopiero po zakupie oraz kontakcie z obsluga klienta dowiedzialem sie ze przekierownaie domeny na url jest platne 30pln...wczesniej bylem w home.pl teraz wiem ze oszczedny dwa razy traci... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duch 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2005 Nie zupełnie się zgadzam. Jak kupuję domenę, to kupuję domenę, a nie jej obsługę na dns/www i dlatego nie spodziewam się aliasów url (co wymaga zarówno obsługi domeny na dns jak i serwera www dokonującego przekierowania). Oczywiście nie w tej cenie, w której oferuje domeny AZ.pl czy rejestracjadomen.pl. W home.pl się płaci więcej, ale i dostaje się więcej. Z az.pl nie miałem dotąd problemu, ale fakt faktem, że nie korzystam wogóle z supportu (może raz pytałem o coś związanego z rejestracją, ale odpowiedzieli szybko i fachowo), bo przy rejestracji i zarządaniu domenami, dużo do supportowania nie ma (chyba, że są awarie itp., ale z tym się też nie spotkałem). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach