Gość +--=KavioX=--+ Zgłoś post Napisano Luty 12, 2010 Witam! Mam pytanko czy oplaca mi sie stawienie forum na serwerze domowym?? wylacznie do przytrzumania wlasnych plikow + 2-3 fora + pare stronek. Tak bede wykorzystywal z 70GB-200GB Mam: Download 20 MB Upload min.7-max.10MB Za prad i internet nie place ja wiec... Pytam sie czy sie oplaca ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2010 Za prad i internet nie place ja wiec... Pytam sie czy sie oplaca ;D Ten kto płaci to popłynie:P z Torbami za prad + internet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość +--=KavioX=--+ Zgłoś post Napisano Luty 12, 2010 Ale mnie to nie interesuje ;p Ja mam za darmo i nawet nie ma mowy by przyszedl do mnie rachunek ;d @edit Prosze o odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2010 zależy jaki serwer na to przeznaczysz ogólnie łącze powinno to uciągnąć. O ile nie będziesz mieć na stronach jakiegoś kosmicznego downloadu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość +--=KavioX=--+ Zgłoś post Napisano Luty 12, 2010 Download dla innych nie ;p jedynie jakies moje gierki tam wrzuce jako backup. Wiec jak ujdzie ? ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2010 ip stałe masz? więc da rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość +--=KavioX=--+ Zgłoś post Napisano Luty 12, 2010 Tak ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2010 Na Twoim miejscu złożyłbym serwer na Atomie D510 + obudowa z pasywnym zasilaczem. Ograniczy to prądożerność, wydajność będzie dobra a przede wszystkim cisza w pokoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość +--=KavioX=--+ Zgłoś post Napisano Luty 12, 2010 Mam do tego specjalny pokoj,mnie to nie bedzie przeszkadzalo ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2010 ale jak zapakujesz tam Atomka to nie zaszkodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość +--=KavioX=--+ Zgłoś post Napisano Luty 12, 2010 mam atomka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 12, 2010 Stary, ja tu widzę, że Ty jesteś gotowy postawić przynajmniej całą szafę serwerów... : ) po co Ci atom, dawaj racka od Della i jest bomba.. hehe A tak na serio, to niedawno był podobny temat.. a na swoje bardzo osobiste pytania i bolączki odpowiesz raczej sobie już sam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach