Gość +--=KavioX=--+ Zgłoś post Napisano Luty 12, 2010 Witam! Tym razem szukam ofert do serwera WWW,moje wymagania: *Szybki kontakt *serwer zaufany wśród klientów *4-6GB pojemności *20GB transferu miesięcznego *profesjonalna firma(żadne SMS,tylko przelew) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2010 http://unixstorm.org Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MrBAD 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2010 GlowaNET.pl, polecam trzymam tam moje stronki, jeszcze nigdy mnie nie zawiódł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
(TriPax) 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2010 ja się może będę powtarzał ale jeżeli o dobry kontakt chodzi i stosunek cena/jakoś to jak zawsze dwa http://www.billing.mzone.pl/aff.php?aff=033 - MZGroup http://www.glowanet.pl - GłowaNET kontakt praktycznie natychmiastowy na livechacie lub choćby PM tutaj uptime bardzo dobry polecam jednak brać konta na test (14 dni) w obu i zobaczyć co będzie bardziej odpowiadało - w końcu i tu i tu jest cPanel więc zrobić lustrzane ustawienie to nie problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2010 Witam! Tym razem szukam ofert do serwera WWW,moje wymagania: *Szybki kontakt *serwer zaufany wśród klientów *4-6GB pojemności *20GB transferu miesięcznego *profesjonalna firma(żadne SMS,tylko przelew) Weź w firmie, która jest już dłuuugo na rynku typu iq.pl / kei.pl / nq.pl i tyle. Nie będziesz miał zmartwień przez najbliższe lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2010 Nie podano budżetu... Ze swojej strony polecę ionic.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość +--=KavioX=--+ Zgłoś post Napisano Luty 12, 2010 GlowaNet.pl odpada! Nie pasuje mi. Teraz konkuruje unixstorm.org i ionic.pl,mzone ktore lepsze liczy sie dla mnie: szybki kontakt tania usluga tak 4gb pojemnosci 20gb transferu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
(TriPax) 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2010 ja obecnie mam MZone.PL na pewno jest szybki kontakt przez livechat i tickety (live od ręki, tickety po max godzinie) serwery chodzą całkiem przyjemnie (moja strona po przerzuceniu na MZH leci o 1/3 w porywach 2/3 szybciej niż na starym hoście) a i z administracją idzie się szybko dogadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość +--=KavioX=--+ Zgłoś post Napisano Luty 12, 2010 A est tam mozliwosc dokupienia do serwera domeny np. pl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2010 Tak jest możliwość, weź okres testowy, sprawdź nasze serwery i obsługę. Jak będziesz zadowolony możesz dokupić, lub otrzymać nawet gratis domenę (w niektórych opcjach). Ale jak widzę szukać płatności przelewem, u nas musisz mieć swoje konto PayPal. Przelew wykonujesz najpierw do Paypal (doładuwujesz swoje konto), a potem płacisz fakturę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość +--=KavioX=--+ Zgłoś post Napisano Luty 12, 2010 Chcialbym kupic SW4000 to ile by kosztowala domena .pl? do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2010 Chcialbym kupic SW4000 to ile by kosztowala domena .pl? do tego Domenę przecież możesz kupić gdziekolwiek (niekoniecznie u nas), i zaparkować u nas. Poprostu kup domenę gdzie masz najtańszą promocję i odnownienie. Zgłoś się do konsultanta, popytaj o sczegóły. Ale generalnie nie zajmujemy się sprzedażą domen, więc domeny taniej napewno będziesz miał gdzieś indziej. Z tego co wiem Masternet ma tanie domeny, tam zakup i deleguj na nasz serwer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość +--=KavioX=--+ Zgłoś post Napisano Luty 12, 2010 Dziekuje wam za odpowiedzi,biore w mzone a domene w masternet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
(TriPax) 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2010 Dziekuje wam za odpowiedzi,biore w mzone a domene w masternet taka mała sugestia - nie zapomnij wpisać kodu promocji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Luty 12, 2010 GlowaNet.pl odpada! Nie pasuje mi. A co Ci tak nie pasuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2010 http://unixstorm.org Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość +--=KavioX=--+ Zgłoś post Napisano Luty 12, 2010 2x up Wszystko OK tylko,ze probowalem ich uslug i chce sprobowac czegos innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
(TriPax) 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2010 2x up Wszystko OK tylko,ze probowalem ich uslug i chce sprobowac czegos innego. Adam to właściciel GlowaNET jesteś pewien że sprawdzałeś skoro Go nie kojarzysz ani On Ciebie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach