aegnor 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2010 Witam, rozglądam sie za Polskim VPS-em 200GB+ transferu. - Ram okolo 300+ do 512 - dysk 5GB wystarczy. - 200 GB transferu+ - Polskie łącze (ms do 40 max) - procesor (do 400 mhz wystarczy nawet) Zastosowanie "serwery głosowe" do 50zl - da radę? Czy ktos wie jak jest z TRAFICEM 200GB mniej wiecej ile slotów "utrzyma"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2010 http://statnet.pl/vps/root-vps-s.html + transfer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aegnor 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2010 http://statnet.pl/vps/root-vps-s.html + transfer. ping 45~ troszkę przy dużo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aegnor 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2010 STATNET - vpsy w niemczech VPSINN - vpsy w polsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2010 Statnet - VPSy do wyboru w DE/PL, chyba że coś się zmieniło i nie mają wolnych maszyn w PL. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aegnor 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2010 ma ktoś IP VPS w Statnet [PL]? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sayo 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2010 Dysponujemy serwerami VPS w dwóch lokalizacjach: Niemcy (serwery Xen) (ping z Polski na poziomie ~30ms, przykładowe ip: 213.239.192.45) Polska (serwery Xen i OpenVZ) (ping na poziomie ~10ms, przykładowe ip: 91.205.74.20) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aegnor 0 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2010 Niestety niezadowolony ze Statnet.pl/// Kupiłem i poprosiłem dziś rano o zwrot pieniędzy (w Polsce vps) Zainstalowalem aplikacje swoje, potem serwer przestał działac po 2h, rano nadal nie działał. Administrator wmawiał mi "zle ustawienia firewalla CSF" - były otwarte w nim porte ssh, ftp, apache2 itp. a nie działało nic. Taka sama konfiguracja jak na innych moich vpsach. Nie polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach