michal.a 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2010 Witam, to mój pierwszy post na tym forum, witam serdecznie wszystkich i zapraszam do dyskusji Czy ktoś z użytkowników tego forum korzystał z serwerów dedykowanych udostępnianych przez serwery-dedykowane.net ? czy ktoś coś słyszał na temat tych serwerów? Dowiedziałem się ze mają serwerownie w warszawie ale jakoś mało informacji na stronie a ceny BARDZO atrakcyjne Interesuje mnie dokładnie ten sprzęt, TYLKO JEST ZA TANI jak na moje oko: Podstawowe parametry serwera:- 1 x Intel Core i7-920 Quadcore- 8192 MB RAM!!! - 2 x 750 GB SATA - RAID*: tak (tylko soft poziom 1) - System operacyjny: Linux Debian 5.0, CentOS 5.4, Ubuntu 9.10, OpenSuse 11.2 - Łącze: 100 Mbps - 2000 GB transferu mies.** lub 10 Mbps nielimitowane - Adresy IP: 2-4 - Zdalny restart - przewidywany czas instalacji: 3-5 dni roboczych i za tą maszynke chcą niecałe 300zł miesiecznie przy umowie na 6 miesiecy ... tanio chyba ... Co o tym sadzicie? Pozdrawiam Michał PS - albo wyszukiwarki nie działają albo nic niema na tym forum o tych serwerach. Dziwne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Luty 10, 2010 Ten i7 wygląda jakby z hetznera, więc pewnie są ich pośrednikiem (oficjalnym/nieoficjalnym). (jak się również domyślam przy zamówieniu w rozliczeniu miesięcznym doliczą Ci ładną sumkę za setup) A samą stronę mają w Leaseweb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2010 To akurat oferta Hetzner.de Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michal.a 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2010 hymm no bardzo możliwe, teraz sobie to przeliczyłem i za pierwsze 6miesiecy wychodzi na tym i na tym tyle samo (1800zł). Licząc po kursie 4zł / euro. Dzięki za informacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2010 Hetzner To samo masz np. tu http://statnet.pl/serwery-dedykowane/root-serwer-dedykowany-l.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2010 Powered by BLUENET and Mambo (Modified) Reklama: hoteles Berlin | Komputery / Drukarki / Sieci | opony letnie | Solarium | Profesjonalnie Katalog Gwiazdor | Katalog Stron 2inspired | Przyjazny Katalog Stron | MCportal.pl katalog stron | Programy partnerskie | Darmowy Katalog Stron | Reklamowy Katalog Stron, od AGD przez wyszukiwarki, meble i odzie�, po paliwa i oleje. Polski Katalog Stron Internetowych | Srebrny Katalog Stron - Link pozycjonuj�cy - Linki - Pozycjonowanie Portalisko | Katalog CONTRARIO.NET - new point of view | wi�cej Pro stopka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach