maniu619 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2010 Mam mały pomysł na biznes pod tymi domenami z aukcji http://www.allegro.pl/item915091563_unikalnaoferta_pl_lub_licytacjaogrosz_pl_zarabiaj.html tylko nie wiem dokładnie na którą się zdecydować.Co o tym myślicie ? Myślałem o tej licytacjaogrosz.pl bo koleś mówi że licytacje też od 500 zł może wystawić to myślę że się opłaci bo te co wymyśliłem sam to już wszystkie zajęte były ,a poza tym widziałem że wysoko domeny chodzą pod te serwisy aukcyjne.Więc która by lepiej pasowała ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Luty 8, 2010 unikalnaoferta.pl Ta druga gorzej brzmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shoock12 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2010 unikalnaoferta.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniu619 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2010 unikalnaoferta.pl też tak myślę bo za licytacjaogrosz.pl przemawia do mnie tylko to że kiedyś istniał pod tym adresem podobny serwis do tego co chcę stworzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Islington 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2010 też tak myślę bo za licytacjaogrosz.pl przemawia do mnie tylko to że kiedyś istniał pod tym adresem podobny serwis do tego co chcę stworzyć To, że pod tą domeną istniał podobny serwis może przemawiać za wyborem licytacjaogrosz.pl, ale bardziej zapada w pamięci unikalnaoferta.pl. Dużo zależy od tego jak popularny był serwis, który istniał pod pierwszą domeną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omg 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2010 Jak dla mnie te nazwy są bezwartościowe. Taki sam temat na di i innym forum: http://www.di.pl/index.php?showtopic=44298 Nie trzeba tłumaczyć, że autor postu próbuje sprzedać takim sposobem bezwartościowe domeny. A tak na marginesie sprawdźcie w google: "licytacjaogrosz.pl" domena ma ciekawą historię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniks 39 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2010 Faktycznie ciekawa historia, dawno czegoś takiego nie widziałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach