Hadouken 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2010 Taa..... niby błędu już nie pokazuje ale skrypt nie wykonuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Luty 8, 2010 Jaki to skrypt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hadouken 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2010 Pierwszy lepszy: <?php ##### Połączenie ############### $server = "188.116.33.41"; // IP $port = "22"; // Port $login = "username"; // Login $password = "haslo"; // Haslo ################################# # ######### Ustawienia ############# $directory = "/home/username/serw/"; // Folder $screen = "hlds_1"; // Nazwa Screena $game = "cstrike"; // Gra $ip = "ip"; // IP SRV $port = "27020"; // SRV PORT $lan = "0"; // Server lan 1/0 $maxplayers = "11"; // Sloty $map = "de_dust2"; // Mapa ######### Command Exec ############# $command = "cd $directory; killall hlds_run"; // $connection = ssh2_connect($server, 22); // Laczenie ssh2_auth_password($connection, $login, $password); // Logowanie $stream = ssh2_exec($connection, $command); // Exc ?> Jest w nim troche zmiennych inepotrzebnych ale teraz to nie ważne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pajter 9 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2010 Jest w nim troche zmiennych inepotrzebnych ale teraz to nie ważne Jasne, skoro ktoś Ci podał linijka po linijce jak doinstalowac rozszerzenie to teraz sobie wyczyści skrypt by widzieć jasno o co w nim chodzi.;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hadouken 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2010 Nic mi tam nie kazali doinstalowywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Luty 9, 2010 Wywala jakieś błędy podczas uruchamiania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hadouken 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2010 No własnie teraz to nie, tylko w 1/9 skryptów mam taki błąd Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /var/www/strzelres.php on line 72 A ten skrypt to: 70$command = "cd $directory; killall hlds_run; screen -A -m -d ./hlds_run -game $game +ip $ip +port $port +sv_lan $lan +maxplayers 71$maxplayers +map $map" // Start 72$connection = ssh2_connect($server, 22); // Laczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2010 Brakuje średnika $command = "cd $directory; killall hlds_run; screen -A -m -d ./hlds_run -game $game +ip $ip +port $port +sv_lan $lan +maxplayers $maxplayers +map $map"; $connection = ssh2_connect($server, 22); Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hadouken 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2010 Poprawiłem... ale skrytpy dalej się nie wykonują :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2010 Dodaj na początku ini_set('display_errors', 1); error_reporting(E_ALL|E_NOTICE); A na końcu, jak masz np. linijkę $stream = ssh2_exec($connection, $command); // Exc to dodaj var_dump($stream); Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hadouken 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2010 Dodałem i teraz 1 nowa rzecz która sie pojawiła na stronie to resource(3) of type (stream) a serwer się dalej nie zrestartował(dałem to do skryptu na restart) @@Edit A jak ręcznie zainstalować libshs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2010 Dodaj zamiast tego var_dumpa to: stream_set_blocking($stream, true); echo stream_get_contents($stream); Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach